Skolavslutning

Nu har läsåret nått sitt slut även på Norrbackaskolan. I år bjöd vi in till en skolavslutning med Cirkus Norrbacka där våra elever var cirkusartister. Vi hade förmånen att få uppträda i Cirkus Elviras fina cirkustält. Under vårt uppträdande dånade regnet mot cirkustaket, något som inte hindrade våra elever från att göra sitt bästa uppträdande någonsin. Föreställningen kunde börja när Alice dök upp och kunde axla rollen som cirkusdirektör. Cirkusdirektören kunde sedan styra upp alla entusiastiska artister. Först ut var Smedjans clowner som sjöng och showade för oss. Sen uppträdde hundarna på Tornet, dom viftade på svansen och skällde i takt med musiken. Därefter kom björnarna på Kvarnen och visade sin styrka genom att lyfta tunga stenar och grenar. Sist ut var Hjulets kaniner som visade att dom kunde balansera. En bejublad cirkusföreställning där  föräldrarnas leenden sken ikapp med våra .

Tyvärr måste vi även i år ta farväl av två avgångselever.  För er väntar nya spännande utmaningar på Västermalm. Vi önskar er allt gott och lycka till i framtiden!

Vår rektors sommartal


Tänk om Cirkusdirektören Badutski och clownen Daff Daff visste att deras cirkustält har tagits över av bästa cirkusartisterna EVER!
 
Norrbackas elever har många strängar på sin lyra, att smyga upp på Norra berget och ta över cirkustältet är bara en!
 
Vem vet det kanske blir ett annorlunda sommarlov om cirkusdirektören och Daff Daff får reda på att vi varit här och dessutom hur jättebra cirkus det här gänget levererat!  De kanske vill anställa er!
 
Men gänget på Norrbacka uppträder bara för speciellt utvalda…  dessa utvalda är ni alla mammor, pappor, far- och morföräldrar, syskon och andra nära och kära som är det viktigaste personerna för våra cirkusartister… alltid, finns ni där.
 
I vår cirkus finns det en plats för alla.
 
Ibland är våra artister clowner som får oss att skratta.
 
Ibland är de lindansare som klarar utmaningar på olika sätt som gör oss fulla av beundran.
 
Ibland är de djurtämjare som får oss väldigt nervösa men som många gånger klarar mer än vad vi kunde tro.
 
I vår cirkus händer det alltid något, inte minst alla dagar under året som våra artister tränar.
 
I vår cirkus är artisterna något alldeles extra.
 
Deras utmaningar varje dag får Starke Adolf att blekna.
 
Bakom vår framgångsrika cirkus finns våra tränare som genom sitt engagemang och sina höga förväntningar skapar förutsättningar för att våra cirkusartister ska växa ­– varje dag.
 
Men nu när våra artister haft sin föreställning väntar ett långt sommarlov förhoppningsvis med lagom mycket sol och värme.
 
Vi ses till hösten för ytterligare ett år med utmaningar och många roliga stunder tillsammans med skolkompisar och personal.
 
NU TYCKER JAG ATT VI ALLA GER BÅDE CIRKUSARTISTERNA OCH DERAS TRÄNARE EN RIKTIG APPLÅD OCH ÖNSKAR ALLA  EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: